Hvem er Greenario Energy?

Greenario Energy puljer virksomhedernes aktiver og melder dem ind i balancemarkedet. De aktive virksomheder modtager betaling for at tilbyde fleksibilitet. På den måde er Greenario Energy med til at sikre en omkostningseffektiv og sikker indpasning af vedvarende energi i elsystemet.

Thomas Offer Madsen, adm. dir., Greenario Energy.

Mission

Vi skaber løsninger, der gør det nemt og attraktivt for danske virksomheder at:

Opnå en ekstra indtjening på fleksibilitet af elforbruget

Tage aktivt del i den grønne omstilling

Vi brænder for at være en katalysator i processen, der gør balancemarkedet grønt.

Vision

Vi vil aktivere danske virksomheder i visionen om et 100% bæredygtigt energisystem.

Thomas Offer Madsen

Adm. direktør og ejer

Gennem mere end 10 år har Thomas Offer leveret forskellige systemydelser til Energinet fra egne decentrale kraftvarmeværker.

Med sin uddannelse som energiingeniør og en baggrund som ejerleder i gartneribranchen, besidder Thomas Offer en stor indsigt i de potentialer, der opstår, når markedet ikke kan handle sig ud af ubalancer.

Greenario Energy er sat i verden, fordi Thomas brænder for at udnytte de nuværende ressourcer i markedet og herigennem bidrage til fremtidens energiforsyning.

Ralf Astrup, investor og konsulent

Med en mangeårig erfaring som direktør og medejer af virksomheden Cabinplant kommer Ralf Astrup med en stor viden indenfor produktion og industri. Han er uddannet civilingeniør og arbejder i dag som professionel forretningsudvikler med erfaring inden for forhandling, salgsledelse, produktion, internationalt salg og Lean Manufacturing.

Søren Offer Madsen, investor

Søren Offer Madsen startede sin erhvervskarriere i DYMAK A/S i 1996. I dag ejer han Reffo Invest, hvor han anvender sin store og internationale erfaring som iværksætter og ejerleder i en række bestyrelser i flere virksomheder, bl.a. startups. I sin karriere har han især beskæftiget sig med salg, strategi og forretningsudvikling.

Kontakt


Adresse

Greenario Energy ApS

Odensevej 32

5620 Glamsbjerg

+45 21 44 75 20

thomas@greenarioenergy.com

CVR 43 98 10 80


Connect

Vil din virksomhed tjene penge på at sætte strøm til den grønne omstilling?